Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2024, 19:57

Snežana Paunović: SPS ima program koji je u velikoj meri sličan SNS-u

Nakon što je GIK usvojila obrasce za beogradske izbore, SNS je s koalicionim partnerima prva stranka koja je predala listu pod nazivom "Aleksandar Vučić - Beograd sutra". Snežana Paunović, poslanica Socijalističke partije Srbije, nedavno izabrana predsednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku u emisiji "Pravi ugao" Radio-televizije Vojvodine, istakla je da ova koalicija ne može da ugrozi indentitet SPS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kako je ko prošao od Vučićevih koalicionih partnera: PUPS isto, Ljajiću manje

Izvor: Danas, 08.Apr.2024

Umesto najavljivanog pokreta za narod i državu, lista vlasti za beogradske izbore 2. juna, zove se „Koalicija Aleksandar Vučić Beograd sutra“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.