Skupštini vraćena još jedna fotelja nestala 5. oktobra

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupštini vraćena još jedna fotelja nestala 5. oktobra

U Sokobanji je pronađen još jedan komad mobilijara nestalog 5. oktobra 2000. iz zgrade tadašnje Skupštine SRJ tokom demonstracija zbog nepriznavanja izbornih rezultata, saopšteno je iz kabineta predsednice Skupštine Srbije.

Posle pronalaska dve fotelje za koje predsednica Skupstine tvrdi da su ukradene iz parlamenta 5.oktobra 2000. godine, njen kabinet je saopštio da je nađena i treća.

Ta fotelja izložena je u holu Doma narodne skupštine, ali se ovoga pita >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << predsednica Maja Gojković nije obraćala medijima.

Pisanim putem zahvalila je građanima koji su se odazvali apelu da vrati skupštinski mobilijar koji je nestao 5. oktobra 2000.

Pronađena fotelja bila je u Sokobanji i nije očuvana kao dve prethodno nađene.

Fotelja sa inventarskim brojem parlamenta vraćena je Skupštini Srbije, a predsednica parlamenta zahvalila je građanima koji su se odazvali apelu da se vrate slike, mobilijar i druga umetnička dela i predmeti, koji su vlasništvo parlamenta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.