Pronađen još jedan komad skupštinskog mobilijara nestalog 5. oktobra

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen još jedan komad skupštinskog mobilijara nestalog 5. oktobra

U Sokobanji je pronađen još jedan komad mobilijara nestalog 5. oktobra 2000. iz zgrade tadašnje Skupštine SRJ tokom demonstracija zbog nepriznavanja izbornih rezultata, saopšteno je danas iz kabineta predsednice Skupštine Srbije.

Komad mobilijara sa inventarskim brojem Parlamenta vraćen je Skupštini Srbije, a predsednica parlamenta Maja Gojković zahvalila je građanima koji su se odazvali apelu da se vrate slike, mobilijar i druga umetnička dela i predmeti, koji su vlasništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << parlamenta.

"Ovom prilikom ponovo pozivamo sve građane koji imaju saznanja o umetničkim delima i drugoj kulturnoj baštini koja pripada Parlamentu Srbije da se jave i pruže informacije", navodi se u saopštenju iz kabineta predsednice parlamenta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupštini vraćena još jedna fotelja nestala 5. oktobra

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2018

U Sokobanji je pronađen još jedan komad mobilijara nestalog 5. oktobra 2000. iz zgrade tadašnje Skupštine SRJ tokom demonstracija zbog nepriznavanja izbornih rezultata, saopšteno je iz kabineta predsednice Skupštine Srbije...Posle pronalaska dve fotelje za koje predsednica Skupstine tvrdi da su...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.