Skot : Amerika smatra Srbiju partnerom u borbi protiv terorizma

Izvor: Beta, 11.Sep.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skot : Amerika smatra Srbiju partnerom u borbi protiv terorizma

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot rekao je danas da je borba protiv terorizma nešto čemu stalno moraju da budu posvećeni kao i da Amerika smatra Srbiju partnerom u toj borbi.Kajl je ovo izjavio gostujući na RTS-u, na 18. godišnjicu napada na kule bliznakinje u Njujorku, na Vašington i Pensilvaniju kada je poginulo preko 3.000 ljudi."Borba protiv terorizma je nešto čemu moramo da budemo posvećeni stalno i veoma smo ponosni što tu možemo da ubrojimo i Srbiju kao partnera u borbi protiv terorizma", rekao je ambasador SAD.On je rekao da su svi znali da su napadi na SAD 11. septembra 2001. godine promenili svet trajno, kao i percepciju borbe protiv terorizma."Svi smo znali makar podsvesno da se svet promenio taj dan i da borba protiv terorizma nije nešto egzotično na Srednjem istoku ili južnoj Aziji već je to na našem pragu isto", rekao je Skot.On je dodao da su se, nažalost, slike iz Njujorka i Vašingtona ponovile i u Parizu, Londonu, Briselu.Skot je podsetio da već devetu godinu zaredom Ambasada SAD na današnji dan u saradnji sa Crvenim krstom Srbije organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi.Dačić i Skot: Srpsko-američki odnose teže unapredjenjuPrijateljske veze izmedju SAD i Srbije su i dalje jake, ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Skot : Amerika smatra Srbiju partnerom u borbi protiv terorizma

Izvor: Beta Video, 11.Sep.2019

BEOGRAD - Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot rekao je danas da je borba protiv terorizma nešto čemu stalno moraju da budu posvećeni kao i da Amerika smatra Srbiju partnerom u toj borbi.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.