Šesnaestogodišnjak jedva preživeo let u prostoru stajnog trapa aviona

Izvor: Blic, 21.Apr.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesnaestogodišnjak jedva preživeo let u prostoru stajnog trapa aviona

Jedan šesnaestogodišnji slepi putnik preživeo je let od Kalifornije do Havaja u prostoru stajnog trapa aviona, uprkos izuzetno niskim temperaturama na visini od 11.500 metara i manjku kiseonika, saopštio je FBI i zvaničnici aerodroma u Honoluluu.

Portparol FBI Tom Sajmon je izjavio da je dečak ispitan nakon što je pronađen kako tumara na pisti aerodroma na ostrvu Maui bez ličnih dokumenata, prenela je agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << AP.

"Klinac ima sreće što je živ", istakao je Sajmon.

On je dodao kako su snimci bezbednosnih kamera sa aerodroma u San Hozeu u Kaliforniji pokazali da je mladić preskočio ogradu da bi došao do aviona "Havaijan erlajns".

Kad je avion sleteo na Maui, dečak je iskočio iz prostora za stajni trap i počeo da tumara po pisti.

"On je najveći deo leta bio u nesvesti", rekao je Sajmon, dodajući da je let trajao oko pet sati.

Dečak, koji se u avion sakrio nakon što se zbog svađe sa porodicom odlučio za beg od kuće, nije pretrpeo nikakve povrede, istakao je zvaničnik FBI.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šesnaestogodišnji slijepi putnik preživio petočasovni let

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2014

HONOLULU - Jedan šesnaestogodišnji slijepi putnik preživio je let od Kalifornije do Havaja u prostoru stajnog trapa aviona, uprkos izuzetno niskim temperaturama na visini od 11.500 metara i manjku kiseonika, saopštio je FBI i zvaničnici aerodroma u Honoluluu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.