Šešelj: S Vučićem kao prvi put, nisam hteo o prošlosti

Izvor: N1 televizija, 07.Jun.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: S Vučićem kao prvi put, nisam hteo o prošlosti

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj rekao je da neće biti deo nove Vlade Srbije i da je mandataru Aleksandru Vučiću to rekao već na početku razgovora. Šešelj je dodao da je prvi susret s Vičićem posle osam godina izgledao kao da se prvi put sreću.

"Spremni smo na saradnju i na koalicioni sporazum ako on i njegova Vlada napuste politiku učlanjivanja u Evropsku uniju i preorijentišu se na saradnju sa Rusijom", rekao je Šešelj i napomenuo da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će se o programu koji je izneo Vučić izjasnititi kada on to saopšti u parlamentu u vidu ekspozea.

Lider radikala je dodao da je s Vučićem razgovarao uglavnom o ekonomskim temama i da mu je mandatar izložio suštinu ekonomske politike u narednom periodu. Šešelj je kazao da ima mnogo primedbi na Vučićev plan rada vlade, ali da bi se sve moglo ispraviti ako odustane od EU.

"Kada sam to rekao, Vučić me je tužno pogledao i ništa ne reče", rekao je on.

Dodao je da se osećao kao da se vide prvi put u životu i da nije želeo sa Vučićem da razgovara o prošlosti, jer on ima pravo da bude u kojoj god stranci želi i nije ukrao mandat SRS-u.

Šešelj je odbacio tvrdnje da se video sa šefom Delegacije EU u Srbiji Majklom Devenportom.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.