Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra sa predstavnicima stranka o novoj vladi

Kandidat za predsednika Vlade i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić sutra će početi razgovore o formiranju nove vlade sa predstavnicima parlamentarnih stranaka.

U saopštenju SNS-a navodi se da će Vučić razgovarati sa predstavnicima izabranih izbornih lista o razvoju i napretku Srbije u budućnosti i predstaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << osnovne tačke programa nove Vlade Srbije.

Vučić će sa predstavnicima stranka razgovarati u Skupštini Srbije.

Mandatar će prvo u 14. časova razgovarati sa predstavnicima liste SPS-JS, potom u 15.00 sa predstavnicima Srpske radikalne stranke, a u 16.00 sa predstavnicima Pokreta Dosta je bilo.

U 17.00 u Vučić će razgovarati sa predstavnicima izborne liste LDP-LSV-SDS i u 18.00 sa predstavnicima DSS-Dveri.

Na vanrednim parlamentarnim izborima 24. aprila lista oko SNS osvojila je najviše mandata i njemu je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, posle konsultacija sa strankama koje se ušle u parlament, 23. maja poverio mandat za sastavljanje vlade.

Vučić je ranije najavio da će u sredu, 8. juna razgovarati sa predstavnicima manjinskih stranaka, kao i da će do kraja nedelje biti poznato ko će činiti vladu koja bi trebalo da bude formirana do 16. juna.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šešelj sa Vučićem: Kao da smo se prvi put sreli

Izvor: Mondo, 07.Jun.2016, 00:51

Aleksandar Vučić počeo je danas u 14 sati konsultacije o novoj vladi. Održan sastanak sa SPS-JS. Kod Vučića bio i Vojislav Šešelj. Sastanak sa Sašom Radulovićem završen posle 15 minuta. Nenad Čanak: Neću u Vladu...Lider radikala je na konsultacije došao u 15 sati,  a Vučićev savetnik...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.