Sensation žurka uz di - džeja ispred Ušća

Izvor: Blic, 21.Apr.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sensation" žurka uz di - džeja ispred Ušća

BEOGRAD - U ponedeljak, 25. aprila od 13h do 14.30h ispred Ušće Shopping centra biće organizovana "Sensation" velika žurka na otvorenom uz di - džeja. Preko 100 promotera u belom i zanimljiva scenografija približiće delić atmosfere koja očekuje sve posetioce prvog beogradskog "Sensationa".

Sve koji se nađu ispred i u „Ušće” Shopping centru, očekuju i brojna „senzacionalna” iznenađenja, a u toku je i konkurs za dva di - džeja iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << regiona koji će nastupiti na ovoj manifestaciji.

Prijavljivanje je u toku putem sajta www.sensation.b92.net gde se mogu naći informacije o samom konkursu.

Rok za prijavljivanje je do 1. maja 2011. godine i od tada kreće online glasanje.

Pored glasova na sajtu, o pobednicima će odlučivati i domaća i internacionalna imena iz sveta klabinga. Dva pobednika – DJ heroja biće proglašena 12. maja na "Sensation VIP party", kada će se predstaviti publici prvim nastupom uživo.

"Sensation" je najveći svetski muzičko-scenski spektakl, a interesovanje za beogradski "Sensation" je veliko i prevazilazi granice regiona. Prema mestima prodaje ulaznica, očekuju se dolasci grupa i iz Brazila, Norveške, Holandije, Velike Britanije, Južne Afrike, Indije, SAD i još 27 zemalja sveta.

Posetioci će uživati u interesantnoj "Sensation" temi koja nosi naziv "The Ocean of White" i koja svojim audio-vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina "belog okeana".

Kapije Beogradske Arene otvaraju se 21. maja u 20h a zatvaraju 22. maja u 7h.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.