Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savjet bezbjednosti UN o Kosovu

Savjet bezbjednosti UN razmotriće u utorak u Njujorku situaciju na Kosovu na sjednici na kojoj učestvuje i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić.   Sjednici, koja treba da počne u 21 sat po srednjoevropskom vremenu, prisustvuje i predsjednica Kosova Atifete Jahjaga.   Savjet bezbjednosti UN razmotriće najnoviji izvještaj generalnog sekretara UN Ban Ki Muna u kojem je naveo da ostaje još nekoliko izazova u primjeni Briselskog sporazuma koji su postigli Beograd i Priština u aprilu...
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nikolić: UN štiti od novog egzodusa Srba

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2014

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić apelovao je večeras da se UN odupru marginalizaciji Misije UN na Kosovu i Metohiji /UNMIK/, jer je prisustvo ove svjetske organizacije i ostalih međunarodnih aktera pod njenim okriljem nužno radi bezbjednosti preostalih Srba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.