Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2022, 12:47

Šapić: Drago mi je što je Grujičić prva na listi SNS, podržavala me je za prethodne izbore

Nosilas liste Srpske napredne stranke (SNS) za predstojeće beogradske izbore Aleksandar Šapić izjavio je danas da mu je drago što će parlamentarnu listu te stranke predvoditi direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić, jer je i ona njega podržavala na prethodnim izborima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šapić: Drago mi je što je Grujičić prva na listi SNS, podržavala me je za prethodne izbore

Izvor: Danas, 15.Feb.2022

Nosilac liste Srpske napredne stranke (SNS) za predstojeće beogradske izbore Aleksandar Šapić izjavio je danas da mu je drago što će parlamentarnu listu te stranke predvoditi direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić, jer je i ona njega podržavala na prethodnim izborima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.