SREĐIVANJE ARENE U PUNOM JEKU: Otkriveno kada će primiti prve pacijente (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 21:32

SREĐIVANJE ARENE U PUNOM JEKU: Otkriveno kada će primiti prve pacijente (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu slike Beogradske arene, koja će u narednom periodu biti privremena Kovid bolnica.

On je napisao da će Grad Beograd svoj deo posla završiti noćas do 5 sati.

- Nakon nas u Beogradsku arenu ulazi Vojska Srbije, a oni će postaviti krevete. Arena će sutra od podneva biti spremna za prijem pacijenata - rekao je Goran Vesić.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUTRA PRVI PACIJENTI U "ARENI" Počelo opremanje nove kovid bolnice

Izvor: Blic, 05.Jul.2020

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, najavio je večeras da će Kovid bolnica u "Štark areni", za smeštaj obolelih od korona virusa, sutra do podneva biti spremna za prijem pacijenata.

Nastavak na Blic...

STIŽU BOLNIČKI KREVETI U "ARENU" Radojičić: Neće se ovde smeštati samo bolesnici bez simptoma

Izvor: Blic, 06.Jul.2020, 10:22

"Grad Beograd upravo je završio dezinfekciju i postavljanje za privremenu kovid bolnicu u "Štark areni". Vojska je upravo počela sa unošenjem opreme i kreveta. Bolnica će biti spremna do podneva. Nadam se da, kao i prošlog puta, ova “bolnica” neće imati pacijente", napisao je zamenik gradonačelnika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.