SEBASTIJAN LEB UZ KURIR: Francuz podržao akciju pomoći polavljenima

Izvor: Kurir, 23.Maj.2014, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEBASTIJAN LEB UZ KURIR: Francuz podržao akciju pomoći polavljenima

Šampion sveta u reliju, podržao akciju našeg lista za pomoć ugroženima, a dok je držao pano sa natpisom: "Poruka kuću gradi", društvo mu je pravio Dušan Borković

Francuski automobilista Sebastijan Leb podržao je Kurirovu akciju pošalji SMS na 1003, koju je otvorila Vlada Srbije za prikupljanje pomoći nastradalima u poplavama.

Slanjem prazne poruke na broj 1003, koji je otvorila Vlada Srbije, možemo nastradalima u poplavama pomoći da im se što pre sagrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nove kuće. Podsetimo, Vlada Srbije otvorila je humanitarnu liniju preko koje građani, slanjem SMS poruka na broj 1003, mogu da upute pomoć.

Leb se fotografisao sa panoom "Poruka kuću gradi!", a društvo mu je pravio srpski automobilista Dušan Borković Borković, koji će na predstojećem trkačkom vikendu u Austriji, na stazi Salcburgring, na svom Ševroletu ispisati poruke "Reci, podrži, spasi. Pomozi Srbiji".

I takmičari Svetskog šampionata turing automobila (WTCC) nosiće ovog vikenda u Salcburgu poruke podrške ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima Srbije.

Borković se nalazi na 12. mestu u generalnom plasmanu WTCC-a sa 15 osvojenih bodova. Kvalifikacije su na programu sutra od 14.30 sati, dok se u nedelju voze dve trke, u 10 i 13.45.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SEBASTIJAN LEB UZ KURIR: Svetski šampion podržao akciju pomoći poplavljenima

Izvor: Kurir, 23.Maj.2014

Šampion sveta u reliju, podržao akciju našeg lista za pomoć ugroženima, a dok je držao pano sa natpisom: "Poruka kuću gradi", društvo mu je pravio Dušan Borković..Francuski automobilista Sebastijan Leb podržao je Kurirovu akciju pošalji SMS na 1003, koju je otvorila Vlada Srbije za prikupljanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.