SAZVANA HITNA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Vučić razgovara sa vrhom stranke - jedna tema KLJUČNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2021, 22:52

SAZVANA HITNA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Vučić razgovara sa vrhom stranke - jedna tema KLJUČNA

Na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić biće reči o stanju na Kosovu i Metohiji.

Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu.

Prema informacijama, na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić biće reči o stanju na Kosovu i Metohiji posle održanih parlamentarnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbora i u tom kontesktu razmatraće se i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u našu zemlju trebalo da doputuje sledeće nedelje.

Takođe, biće reči o prilikama u Bosni i Hercegovini odnosno Republici Srpskoj i analizirane moguće rokade na mestu visokog predstavnika, jer se očekuje da Valentina Incka na toj poziciji zameni Nemac Kristijan Šmit.

Očekuje se da na rukovodstvo najjače političke opcije u državi razmatra i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Predsedništva SNS, koje su teme na stolu?

Izvor: B92, 22.Feb.2021

Srpska napredna stranka održaće u utorak sednicu Predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu...Na sednici koju će voditi Aleksandar Vučić biće reči o stanju na KiM posle održanih parlamentarnih izbora i u tom kontesktu razmatraće se i poseta...

Nastavak na B92...

U utorak sednica Predsedništva SNS-a, teme KiM i RS

Izvor: RTS, 22.Feb.2021

Srpska napredna stranka održaće u utorak, 23. februara, sednicu Predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu, potvrđeno je Tanjugu. . Večernje novosti pišu da će na sednici, koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.