Sednica Predsedništva SNS, koje su teme na stolu?

Izvor: B92, 22.Feb.2021, 22:57

Sednica Predsedništva SNS, koje su teme na stolu?

Srpska napredna stranka održaće u utorak sednicu Predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu.

Na sednici koju će voditi Aleksandar Vučić biće reči o stanju na KiM posle održanih parlamentarnih izbora i u tom kontesktu razmatraće se i poseta specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka koji bi u našu zemlju trebalo da doputuje sledeće nedelje.

Biće reči o prilikama u Bosni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Hercegovini odnosno Republici Srpskoj i analizirane moguće rokade na mestu visokog predstavnika, jer se očekuje da Valentina Incka na toj poziciji zameni Nemac Kristijan Šmit.

Očekuje se da na rukovodstvo najjače političke opcije u državi razmatra i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.