SANDRA BOŽIĆ PREKIDA ŠTRAJK! Vučiću stigao odgovor Martinovića: Na meni je sada TEŠKA ODLUKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 20:58

SANDRA BOŽIĆ PREKIDA ŠTRAJK! Vučiću stigao odgovor Martinovića: Na meni je sada TEŠKA ODLUKA!

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović odgovorio je na apel predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju naciji u ponedeljak uveče poslao molbu članovima Srpske napredne stranke, Aleksandru Martinoviću i Sandri Božić da prekinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štrajk glađu u Skupštini Srbije.

- Razgovarao sam sa poslanicima SNS, ovim putem ih molim da prekinu štrajk. Oni su zaista štrajkovali, sada već 35 sati, što nije lako, posebno za damu kao što je Sandra Božić i molim je da se vrati deci i da brine o njima. Biću malo oštriji, sa Martinovićem ću večeras obaviti razgovor, neću praviti cirkus kao neki drugi. Probaću da ga ubedim telefonom, ali neće biti jednostavno jer on veruje u razloge zbog kojih je krenuo u štrajk. Građani imaju bezbroj primedbi na sudstvo, bezbroj nepravdi. Mnogo toga što smo čekali da se promeni, a ne može zbog ljudi koji se na istim pozicijama nalaze. Martinović je jedan od najobrazovanijih poslanika u nekoliko poslednjih mandata, dobro zna da kada nema pritiska na Tužilaštvo, da to jeste. To ne smemo da radimo. Ne zanima nas šta rade drugi kad stvaraju presiju. To ne smemo mi da radimo, ne zanimaju nas drugi. Uz svu zahvalnost, srčanost i hrabrost koji su pokazali, da odustanu od štrajka.

Na to je odgovorio šef poslaničke grupe SNS:

- Hvala svima koji su došli ovde da nam pruže podršku. Što se mene tiče, ja sam čuo za to da je predsednik Vučić pozvao Sandru Božić i mene da odustanemo od štrajka glađu. Pozivam moju koleginicu da prekine štrajk glađu, pokazala je ogromnu hrabrost i entuzijazam. Što se mene lično tiče, nisam još odlučio da li ću da prekinem štrajk glađu. Odluka je teška. Nismo došli da pravimo predstavu, već da se borimo za to da tužilaštvo počne da reaguje na fašističke ispade Dragna Đilasa i ostatka opozicije - izjavio je Martinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.