Martinović ispred Skupštine oštro upitao: Da li je potrebno KRVOPROLIĆE da bi tužilaštvo reagovalo? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 23:10

Martinović ispred Skupštine oštro upitao: "Da li je potrebno KRVOPROLIĆE da bi tužilaštvo reagovalo?" (VIDEO)

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović održao je konferenciju za štampu ispred Narodne skupštine.

- Ne odustajemo od zahteva da nadležni organi sankcinišu Boška Obradovića i nasilje. Pozivam Sandru Božić da prekine štrajk glađu, ja ću nastaviti - rekao je Martinović.

On je dodao da ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Skupštine ima mnogo ljudi, naroda koji se spontano okupio da pruži podršku njima, zato što vole predsednika Aleksandra Vučića. Njih je, kako je rekao, tri puta više nego pristalica Dragana Đilasa.

- Šta još treba da se desi, da li treba da padne krv, da neko pogine da bi tužilaštvo reagovalo na fašistički napad na Marijana Rističevića?! Ako ovo prođe nekažnjeno, ako napad na poslanika prođe nekažnjeno, ko garantuje prava bilo kom građaninu Srbije?! Ova naša borba nije borba za pojedince već za sve građane Srbije - naglasio je Martinović.

Dok je Martinović govorio, u pozadini su se čuli pokliči: "Aco, Srbine", "Đilase, lopove"...

- Ne tražimo mi da tužilaštvo kazni nekoga ko nije kriv, niti da kazni Dragana Đilasa, već tražimo da Tužilaštvo prestane da bude pod ingerencijom Dragana Đilasa i da sluša sve što on kaže. Da tužioci konačno počnu da rade svoj posao - objasnio je poslanik SNS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Martinović: Nastavljam štrajk gladju do tužilaštvo ne reaguje

Izvor: Beta, 10.Maj.2020

Narodni poslanik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Martinović rekao je večeras ispred Skupštine Srbije u Beogradu da će nastaviti da štrajkuje gladju dok tužilaštvo ne preduzme mere po Krivičnom zakonu protiv grupe koja je u petak izazval incident ispred Skupštine.Reako je...

Nastavak na Beta...

ŽANDARMERIJA RAZDVOJILA PRISTALICE SNS I DVERI Martinović pozvao koleginicu da prekine štrajk, Obradović traži "normalan dijalog" (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Maj.2020, 22:01

Večeras je ispred zgrade Skupštine Srbije žandarmerija razdvajala pristalice Srpske napredne stranke (SNS) i manju grupu ljudi koja je došla da pruži podršku lideru Dveri Bošku Obradoviću. Poslanik SNS Aleksandar Martinović rekao da će koleginica Sandra Božić poslušati poziv predsednika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.