ŠAMARČINA ZA LAŽNE EKOLOGE I ĐILASOVCE IZ EVROPSKE UNIJE: Vlast u Srbiji posvećena najvišim standardima zaštite životne sredine (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 15:37

ŠAMARČINA ZA LAŽNE EKOLOGE I ĐILASOVCE IZ EVROPSKE UNIJE: Vlast u Srbiji posvećena najvišim standardima zaštite životne sredine (FOTO)

Projekat "Jadar" može biti dobra ekonomska prilika za Srbiju, rekla je ona.

Portparolka Evropske komisije Ana Pisonero kaže da zakonodavstvo EU predviđa izradu studije o proceni uticaja projekata na životnu sredinu, a od zemlje kandidata se očekuje da se usklade sa tim pravilima.

- Projekat "Jadar" može biti dobra ekonomska prilika za Srbiju - rekla je ona.

Pisonero kaže da su vlasti u Srbiji posvećene najvišim standardima u oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaštite životne sredine i da će pre donošenja odluke o konkretnom projektu predstaviti njegov uticaj na životnu sredinu.

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović je poručila meštanima Gornjih Nedeljica da država nijednu odluku neće doneti na štetu građana, a da će ih o svemu detaljno obaveštavati.

Pisonero(EK): Projekat "Jadar" može biti dobra ekonomska prilika za Srbiju https://t.co/hxTIVoEjPy

— TV N1 Beograd (@N1infoBG) December 3, 2021

Šta će nakon ovoga reći i izmisliti aktivisti i "zaštitnici" životne sredine Dragana Đilasa?!

KAKVA ŠAMARČINA ZA FEJK EKOLOGE I ĐILASOVCE!

Portparolka Evropske komisije - najbitnijeg organa Evropske Unije - Ana Pisonero: pic.twitter.com/GfP3rjP71P

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 3, 2021
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EK: Projekat "Jadar" može biti dobra ekonomska prilika za Srbiju

Izvor: RTS, 03.Dec.2021

Projekat "Jadar" može biti dobra ekonomska prilika za Srbiju, a pre donošenja konačne odluke, očekuju se rezultati istraživanja o uticaju ovog projekta na životnu sredinu, poručeno je iz Evropske komisije. . "Vlasti u Srbiji su posvećene najvišim standardima u oblasti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.