Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Svi pričaju o meni i Mesiju, a šta je sa Salahom?

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi već deset godina vladaju svjetskim fudbalom, ali Portugalac je uvjeren da Mohamed Salah može okončati njihovu vladavinu i osvojiti Zlatnu loptu.

"Salah je bio otkriće sezone. Nadam se da ga povreda iz finala u Kijevu neće udaljiti sa Svjetskog prvenstva. Mnogi ljudi pričaju o borbi Mesija i Ronalda, ali ima i drugih igrača koji imaju šansu da se uključe u trku za Zlatnu loptu. Salah je jedan od takvih", nahvalio ga je Ronaldo uoči početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Mundijala.

Egipćanin je ove sezone postigao čak 44 gola u svim takmičenjima u dresu Liverpula, ali je zbog povrede morao u suzama da napusti finale Lige šampiona protiv Real Madrida.

Iako se strahovalo da Salah neće moći na Svjetsko prvenstvo, našao se na spisku Egipta te se očekuje u završnim utakmicama prve faze.

Podsjetimo, Egipćani su u grupi s Rusijom, Saudijskom Arabijom i Urugvajem, a ako prođu grupnu fazu, Salahu prijeti sudar najvjerovatnije s Ronaldovim Portugalom ili Španijom.

(Klix.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.