Restorani u Britaniji podržali imunizaciju; ko se vakciniše dobije parče pice

Izvor: B92, 01.Avg.2021, 16:38

Restorani u Britaniji podržali imunizaciju; ko se vakciniše dobije parče pice

London -- Restorani, taksi i dostavljači hrane podržavaju britansku akciju vakcinacije protiv koronavirusa nudeći popuste i besplatno parče pice mladima, piše AP.

Program je danas objavilo Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite, s ciljem da poveća stopu vakcinacije među mlađima od 30 godina.

Velika Britanija nastoji da vakciniše što je moguće više ljudi pre jeseni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Više od 90 odsto odraslih u Velikoj Britaniji primilo je najmanje jednu dozu vakcine, ali je prema zvaničnoj statistici stopa vakcinisanih koji imaju između 18 i 30 godina oko 60 odsto.

I predsednik SAD Džozef Bajden pozvao je ove nedelje američke vlasti da podstaknu mlade da se vakcinišu tako što ćeslediti Njujork i Minesotu koje vakcinisanima daju po 100 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Velikoj Britaniji dato više od 85 miliona doza vakcina protiv kovid-19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2021

U Velikoj Britaniji dato je ukupno 85.196.986 doza vakcina protiv kovid-19, a 38.345.841 osoba primilo je obe doze, preneo je "Gardijan"...Britanski ministar zdravlja i socijalne zaštite Sadžid Džavid izjavio je da su za manje od osam meseci zdravstvene službe širom Velike Britanije dale više od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Britaniji od jeseni dostupna i treća doza vakcine

Izvor: VOA, 02.Avg.2021, 10:18

Treća doza vakcine protiv Kovida 19 u Velikoj Britaniji biće dostupna od jeseni, preneo je britanski Telegraf. Vakcine će biti dostupne u oko dve hiljade apoteka, a cilj je da ih građani prime do početka decembra. Vlada se priprema za treću dozu od juna, kada je Komitet za vakcinaciju i imunizaciju...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.