Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2023, 17:39

RTS izabrao 28 pesama za takmičenje Pesma za Evroviziju 2024

Radio-televizija Srbije (RTS) saopštila je danas daje selekciona komisija odabrala 28 kompozicija za takmičenje "Pesma za Evroviziju 2024 na kome će biti izabran predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije u Malmeu u maju sledeće godine. "I sledeće godine biće održana dva polufinala, 27. i 29. februara, u kojima će nastupiti po 14 takmičara, a po najboljih osam plasiraće se u finale koje će se održati 2. marta"; saopštio je RTS.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljena imena 28 učesnika na „Pesmi za Evroviziju“: Vraća se Konstrakta

Izvor: Luftika.rs, 21.Dec.2023

Radio-televizija Srbije odabrala je 28 kompozicija koje će se takmičiti na festivalu „Pesma za Evroviziju 2024″ na kojem će biti izabran predstavnik Srbije na Evroviziji “ u Malmeu u maju 2024.. I sledeće godine biće održana dva polufinala, 27. i 29. februara, u kojima će nastupiti po 14...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.