Putin računa na krah Zapada? Bajden: Uzalud, mi se nismo raspali i nećemo se raspasti

Izvor: B92, 26.Jun.2022, 13:14

Putin računa na krah Zapada? Bajden: "Uzalud, mi se nismo raspali i nećemo se raspasti"

Ruski predsednik Vladimir Putin od početka sukoba u Ukrajini računa na to da će se NATO i G7 raspasti, ali to se nije dogodilo,

To je danas izjavio je predsednik SAD Džozef Bajden, koji se nalazi u Nemačkoj na samitu Grupe sedam industrijski najrazvijenih zemalja (G7).

"Putin od početka računa na to da će se NATO i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << G7 nekako raspasti, ali mi se nismo raspali i nećemo se raspasti", naveo je Bajden prilikom sastanka sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcem, prenosi Rojters.

Bajden se zahvalio Šolcu na tome što je odlučno odgovorio na ukrajinsku krizu.

"Želim da vam dam kompliment za sve što ste učinili od kada ste postali kancelar", kazao je američki predsednik, prenosi Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.