Putin pohvalio učesnike vojne vežbe

Izvor: B92, 11.Feb.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin pohvalio učesnike vojne vežbe

Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin ocenio je da je ruska vojska na Krimu ove nedelje pokazala svoju sposobnost tokom vojnih vežbi ove nedelje.

Putin je u obraćanju najvišim vojnim komandantima koji nadgledaju manevre na poluostrvu na Crnom moru, rekao da su manevri pokazali "spremnost vojske da čvrsto osigura bezbednost Rusije" na jugozapadu zemlje, uključujući Krim.

On je dodao da bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da Ministarstvo odbrane Rusije nastavi s takvim vežbama.

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da u manevrima učestvuje oko 8.500 vojnika, uz 900 oruđa kopnenih snaga, 200 vojnih aviona i oko 50 vojnih brodova na Crnom i Kaspijskom moru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin pohvalio sudionike vojne vježbe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Feb.2016

Predsjednik Rusije Vladimir Putin ocijenio je  da je ruska vojska na Krimu ovoga tjedna pokazala svoju sposobnost tokom vojnih vježbi...Putin je u obraćanju najvišim vojnim zapovjednicima  koji nadgledaju manevre na Crnom moru, rekao da su oni  pokazali "spremnost vojske da čvrsto garantira sigurnost...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.