Putin izjavio da je Rusija spremna na saradnju sa bilo kim ko pobijedi na američkim  izborima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2020, 19:19

Putin izjavio da je Rusija spremna na saradnju sa bilo kim ko pobijedi na američkim izborima

Ruski predsjednik Vladimir Putin je rekao da je njegova zemlja spremna da radi s bilo kojim američkim predsjednikom bez obzira na to ko pobijedi na izborima sljedeće sedmice. "Analiziramo sva dešavanja [oko predstojećih američkih predsjedničkih izbora 3. novembra]. Prihvatit ćemo svaku odluku američkog naroda i sarađivat ćemo sa bilo kojom administracijom. Nadam se da će odluka biti dobro izvagana", rekao je Putin za plenarno zasedanje VTB foruma kapitala „Rusija poziva“ 29....
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Putin: Rusija spremna na saradnju sa bilo kojim pobednikom izbora u SAD

Izvor: Danas, 29.Okt.2020

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio danas da je njegova zemlja spremna da radi s bilo kojim američkim predsednikom bez obzira na to ko pobedi na izborima sledeće sedmice, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.