Princ Vilijam tvrdi da ga je očinstvo učinilo mnogo emotivnijom osobom

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Vilijam tvrdi da ga je očinstvo učinilo mnogo emotivnijom osobom

LONDON – Britanski princ Vilijam otvoreno govorio o svojim emocijama i otkrio da ga je očinstvo učinilo mnogo emotivnijim i sretnijim čovjekom.

Prijestolonasljednik Vilijam je otac dvoje djece i to dvogodišnjeg princa Džordža i princeze Šarlot koja je rođena u maju prošle godine.

O svojim emocijama je govorio za televiziju ITV, koja će sutra emitovati program posvećen kraljevskoj porodici i dobrotvornom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << radu princa Čarlsa.

"Očinstvo me je učinilo mnogo svjesnijom osobom o tome kako je život dragocjeno bogatstvo. Ranije nisam mario za stvari, ali sada cijenim i zanimaju me sve, pa i male stvari", kazao je 33-godišnji princ Vilijam.

On dodaje da je sada i mnogo zainteresovaniji za dešavanja u svijetu i da često razmišlja kako se osjećaju oni koji ne mogu biti tu i vidjeti svoju djecu kako rastu.

Princ Vilijam je vojvoda od Kembridža i drugi u nizu prestolonasljednika, a puno ime mu je Vilijam Artur Filip Luis. On je stariji sin prvog prijestolonasljednika princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane, te unuk kraljice Elizabete II i princa Filipa. U braku je sa Ketrin Midlton.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.