Prikupljeno skoro 40.000 evra za pomoć Turskoji i Siriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2023, 13:06

Prikupljeno skoro 40.000 evra za pomoć Turskoji i Siriji

Srpski filantropski forum, zajedno sa udruženjem Svetionik iz Novog Pazara, pokrenuo je akciju solidarnosti sa stradalim građanima Turske i Sirije.

Više od 120 pojedinaca i kompanija je doniralo skoro polovinu planirane sume koja iznosi 10.000.000 dinara, a najviše je donirala Eliksir Fondacija koja je obezbedila 30.000 evra za pomoć žrtvama zemljotresa. Privredna komora Srbije je pozvala kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se uključe u ovu humanitarnu akciju, kao što je i pre dve godine kada su prikupljana sredstva za zemljotres u Hrvatskoj, a potom i za pomoć narodu Ukrajine.

Sredstva će biti iskorišćena za obezbeđivanje hrane, vode, lekova, kao i skloništa i privremenog smeštaja, a posebno za podršku najmlađima i najugroženijima.

Pozivamo sve humane građane da doniraju preko računa Srpskog filantropskog foruma 340-11016593-88 ili putem platforme za zajednično finansiranje Donacije.rs.

Zainteresovani građani mogu i da realizuju donacije u robi preko diplomatskih predstavništava Turske i Sirije u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski filantropski forum: Prikupljeno skoro 40.000 evra za pomoć Siriji i Turskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2023

Srpski filantropski forum i novopazarsko udruženje Svetionik prikupili su gotovo 40.000 evra za pomoć žrtvama zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju, saopšteno je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srpski filantropski forum: Prikupljeno skoro 40.000 evra za pomoć Siriji i Turskoj

Izvor: Beta, 10.Feb.2023

Srpski filantropski forum i novopazarsko udruženje Svetionik prikupili su gotovo 40.000 evra za pomoć žrtvama zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju, saopšteno je danas.Više od 120 pojedinaca i kompanija doniralo je 10 miliona dinara, odnosno gotovo polovinu planirane sume, dok je Eliksir Fondacija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.