Predsednik Vučić sleteo u Pariz u isto vreme kad i SVETSKI ŠAMPIONI: Sutra se sastaje sa Makronom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vučić sleteo u Pariz u isto vreme kad i SVETSKI ŠAMPIONI: Sutra se sastaje sa Makronom

Susret važan za Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Pariz gde će sutra imati sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

Pročitajte i:

Tokom ove radne posete, predsednik Vučić će sa predsednikom Makronom razgovarati o bilateralnim odnosima, naročito ekonomskoj saradnji dveju zemalja, zatim o situaciji u regionu, sa posebnim osvrtom na dijalog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između Beograda i Prištine, kao i o evropskim integracijama Srbije, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.

Po završetku susreta biće održan radni ručak, koji Makron priređuje za Vučića u Jelisejskoj palati, nakon kojeg je predviđeno obraćanje dvojice predsednika, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Srbije sleteo je na aerodrom u Parizu gotovo u isto vreme kada i fudbalska reprezentacija Francuske koja je u nedelju osvojila svetsko prvenstvo u fudbalu. On je na puta od aerodroma do hotela mogao da vidi hiljade Francuza koji su dočekali šampione sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić stigao u Pariz, sutra sa Makronom

Izvor: RTS, 16.Jul.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Pariz gde će sutra imati sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. . Tokom ove radne posete, predsednik Vučić će sa predsednikom Makronom razgovarati o bilateralnim...

Nastavak na RTS...

Makron i Vučić produžili razgovor

Izvor: Mondo, 17.Jul.2018, 08:00

Razgovori u četiri oka francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Srbije Aleksandra Vučića završeni su, a trajali su duže nego što je bilo predviđeno...Foto: Tanjug/Tanja Valič..Planirano je da tet-a-tet razgovor dva državnika bude polučasovni, a trajao je pun sat...Vučić i Makron...

Nastavak na Mondo...

U četiri oka: Razgovarali Makron i Vučić

Izvor: B92, 17.Jul.2018

Pariz -- Razgovori u četiri oka francuskog predsednika Emanuela Mkrona i predsednika Srbije Aleksandra Vučića završeni su u trajali su duže nego što je bilo predviđeno...Naime planirano je da tet-a-tet razgovor dva državnika bude polučasovni, a trajao je pun sat...Šef francuske drzave dočekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.