Pravilo vakcinisan, testiran ili prebolio u svim hotelima u Sarajevu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jan.2022, 19:04

Pravilo vakcinisan, testiran ili prebolio u svim hotelima u Sarajevu

Vlada Kantona Sarajevo (KS) usvojila je odluku u ponedjeljak, 24. januara, prema kojoj se uvodi pravilo vakcinisan/testiran/prebolio (VTP) u svim hotelima i ostalim smještajnim kapacitetima na području tog Kantona. “Svi posjetioci i gosti prilikom prijema u objekat moraju predočiti jednu od VTP potvrda. Ukoliko ne posjeduju ni jednu od tih potvrda, dužnost je da se u navedenim objektima posjetiocima i gostima obezbijedi testiranje brzim antigenskim testiranjem”, saopšteno je iz Vlade KS,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pravilo VTP u Kantonu Sarajevo za sve goste hotela

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2022

SARAJEVO - Vlada Kantona Sarajevo produžila je danas važenje zaključka sa naredbama i preporukama u borbi protiv pandemije kovid-19, a uvedeno je pravilo VTP (vakcinisan/testiran/prebolio) u svim hotelima, hostelima i ostalim smještajnim kapacitetima na području Kantona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.