Poruke nastradalima u masovnoj pucnjavi u beogradskoj školi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Maj.2023, 14:39

Poruke nastradalima u masovnoj pucnjavi u beogradskoj školi

Stotine građana okupilo se 4. maja ispred škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, dan nakon masovne pucnjave u kojoj je 13-godišnjak otvorio vatru na učenike i zaposlene. Ubijeno je osmoro đaka i radnik obezbeđenja. Ranjeno je šestoro učenika i nastavnica. Pored paljenja sveća i polaganja cveća, građani se od nastradalih opraštaju i porukama.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hiljade građana odaju poštu ubijenima u osnovnoj školi u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Maj.2023

Hiljade građana, uglavnom mladih, okupili su se ispred osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, gde u tišini odaju počast žrtvama pucnjave. Osmoro đaka i radnik obezbeđenja ubijeni su 3.maja, kada je 13-godišnjak otvorio vatru

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.