Pajtić: Hiljadu evra podrške investitorima po radnom mestu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2010, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Hiljadu evra podrške investitorima po radnom mestu

NOVI SAD - Strani investitori su dosad uložili u Vojvodinu pet milijardi evra i zaposlili oko 70 hiljada radnika, i pokrajinska vlada želi da podrži taj trend, izjavio je njen predsednik Bojan Pajtić u dijalogu sa stranim investitorima.

Ambicije pokrajinske vlade su da interesovanje stranih investitora bude kao pre krize i u tome mogu da računaju na punu podršku, poručio je Pajtić.

Uoči dijaloga direktor Fonda Branislav Bugarski rekao je za Radio Novi Sad da su neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od stranih investitora najavili proširenje investicija, kao što je to učinio "Kalsberg" najavom investicije za novi pogon u vrednosti od 14 miliona evra.

Pripremio novinar Radio Novog Sada Đuro Vukelić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet milijardi evra stranih investicija u Vojvodini

Izvor: EMportal, 04.Mar.2010

Strani investitori su u Vojvodini uložili pet milijardi evra, a u stranim kompanijama sada radi 68.000 ljudi, izjavio je danas predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.