PUTIN JE MOJ STARIJI BRAT: Lukašenko objavio sve tajne njegovog odnosa sa predsednikom Rusije, spomenuo i PSOVKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 20:57

PUTIN JE MOJ STARIJI BRAT: Lukašenko objavio sve tajne njegovog odnosa sa predsednikom Rusije, spomenuo i PSOVKE

Vladimira Putina doživljavam kao starijeg brata - ističe Lukašenko

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko kaže da on i ruski predsednik Vladimir Putin imaju dobre prijateljske odnose.

- Postoje nekad neke napetosti, ali to je zato što smo obojica snažne ličnosti. Vladimira Putina doživljavam kao starijeg brata. Smatram da stariji brat uvek treba da podržava mlađeg i uvek to govorim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Putinu. Bez obzira na nesuglasice koje se ponekad pojave - rekao je Lukašenko.

- Čega sve nije bilo, ali mi smo veoma dobri prijatelji bez obzira na to. I nadam se da ćemo ostati prijatelji. Njemu mogu da kažem sve što želim i on meni takođe, možemo i da opsujemo - kaže beloruski lider.

Otkriva i da nema mnogo sličnosti između njih dvojice. Slični smo samo po tome što smo muškarci, kaže Lukašenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukašenko otkrio ko mu je uzor; "On mi je kao stariji brat"

Izvor: B92, 06.Avg.2020

Kijev -- Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da predsednika Rusije Vladimira Putina smatra starijim bratom...Lukašenko je rekao i da od ruskog lidera nikada nije osetio bilo kakav pritisak, prenosi Avaz...On je u televizijskom intervjuu sa ukrajinskim novinarom Dmitrijem Gordonom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.