PUCALI NA BRAĆU U CENTRU ZVEČANA: Jednog metak pogodio u glavu, drugog u vrat!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jun.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCALI NA BRAĆU U CENTRU ZVEČANA: Jednog metak pogodio u glavu, drugog u vrat!

Zamenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek rekao je da su braća Nikola i Đorđe Anđelković iz Zvečana teško povređeni u pucnjavi koja se tokom noći desila u centru Zvečana i da su povrede sanirane.

- Nikola je doživeo tešku ustrelnu povredu glave i povredu trbuha, urađena je hitna intervencija, zaustavljeno je krvarenje, ali je zbog povrede glave, kolima Hitne pomoći, u jutarnjim satima prevezen u zdravstveni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kragujevac - rekao je Elek.

On je dodao da je njegov brat Đorđe zadobio više povreda u predelu vrata, grudnog koša, abdomena i karlice, pogođen je sa više projektila.

- On je trenutno stabilno, urađena je hirurška intervencija, drenirana su oba plućna krila, nalazi se na odeljenju intenzivne nege i van je životne opasnosti - rekao je doktor Elek koji je sa doktorom Gojkom Igrutinovićš bio dežuran tokom protekle noći.

Foto: Flickr/Geoffrey Fairchild

Prema njegovim rečima za njegov dalji oporavak neophodna je krv i zato je uputio apel svim građanima koji to mogu da daju krv za njegov dalji oporavak.

- Prošle noći u 1 čas i 50 minuta u ulici Bube Mihajlovića u Zvečanu, ispred kafane "Trebjesa" - došlo je dopucnjave iz vatrenog oružja kada su teže povređena dva lica rekao je šef operative za Sever Kosova Željko Bojić.

Prema njegovim rečima osumnjičeni su P.P. i Đ.S. rođeni 1997. godine, lišena su slobode, a konfiskovana su i dva pištolja kojima je poćinjeno ovo krivićno delo.

(S.S.)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pucnjava u Zvečanu: Srbi izrešetali srpsku braću

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2016

Zamenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek rekao je da su braća Nikola i Đorđe Anđelković iz Zvečana teško povređeni u pucnjavi koja se u subotu tokom noći desila u centru Zvečana...- Nikola je doživeo tešku ustrelnu povredu glave i povredu trbuha, urađena je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.