PRVI SNIMCI DRAME NA NEBU IZNAD BEOGRADA: Avion posle muka prinudno sleteo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 15:31

PRVI SNIMCI DRAME NA NEBU IZNAD BEOGRADA: Avion posle muka prinudno sleteo (VIDEO)

On je nisko nadletao Srem i Novi Sad, a potom neuspešno pokušao da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla".

Avion iz Istanbula za Pariz upravo je uspešno prinudno sleteo na beogradski aerodrom.

Na društvenim mrežama su prethodno objavljeni snimci, prvog neuspešnog, a onda i drugog uspešnog sletanja, uz spekulaciju o razlogu drame.

- Pretpostavlja se da je nekom od putnika pozlilo ili da je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio manji kvar, kaže izvor upoznat sa detaljima događaja. Avion je uspešno sleteo iz drugog puta na B platformu, a kako Telegraf saznaje nalazio se iznad Temišvara kada je odlučio da skrene.

- Na osnovu radarske slike čini se savim normalno, rekao je sagovornik.

Avion je prethodno napravio krug iznad Novog Sada, a potom se vratio za Beograd, ali nije uspeo da sleti iz prvog puta. Nakon leta iznad šireg područja Beograd, okrenuo se iznad Šimanovaca i uspešno sleteo. Sve vreme točkovi su bili otvoreni.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prvi neuspešni pokušaj sletanja

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Avion je prethodno napravio krug iznad Novog Sada, a potom se vratio za Beograd, ali nije uspeo da sleti iz prvog puta. Nakon leta iznad šireg područja Beograd, okrenuo se iznad Šimanovaca i uspešno sleteo.

A post shared by 192.RS (@192_rs)Prelet iznad Beograda pred pripremu za drugi pokušaj sletanja

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC SAZNAJE" Ovo je razlog prinudnog sletanja aviona u Beograd: "Reagovali smo u najkraćem mogućem roku"

Izvor: Blic, 03.Sep.2023

Nesvakidašnja drama na nebu iznad Beograda izazvala je paniku, pošto je jedan avion na relaciji Istanbul-Pariz morao prinudno da sleti na međunarodni Aerodrom "Nikola Tesla".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.