POPULARNOST SNS PORASLA POSLE IZBORA! Uljarević u Hit Tvitu: Koalicija Marinike Tepić se raspala

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 21:51

POPULARNOST SNS PORASLA POSLE IZBORA! Uljarević u "Hit Tvitu": Koalicija Marinike Tepić se raspala

Uljarević otkrio rezultate najnovijih istraživanja

Ministar finansija Siniša Mali i predsednik SRS Vojislav Šešelj gosti su večerašnje emisije "Hit tvit". Pored Šešelja i Malog, u studiju je i direktor agencije "Ipsos" Marko Uljarević.

Uljarević kaže kako se prema najnovijim istraživanjima, vidi porast popularnosti SNS-a nakon izbora koji su bili održani u martu ove godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Izbori još nisu gotovi, ali imamo svakog meseca istraživanja. Ono što smo imali u poslednjem istraživanju u junu, tu se vidi blagi rast SNS. Neke koalicije su se faktički raspale, kao koalicija Marinike Tepić - rekao je Uljarević.

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NAROD ME JE ODBACIO" Šešelj u "Hit Tvitu" otkrio: Odlazim sa čela stranke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022

Lider radikala Vojislav Šešelj rekao je večeras u Hit tvitu da će Srpska radikalna stranka uskoro izabrati novog predsednika...Šešelj je na početku emisije rekao da je već 10 godina u penziji i da SRS sprema kongres na kom će izabrati novog predsednika stranke, a rekao je i kako ne misli da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.