PAŽNJA! Za sve koji bi da idu na more IZDATO UPOZORENJE: Ne može se do GRČKIH OSTRVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŽNJA! Za sve koji bi da idu na more IZDATO UPOZORENJE: Ne može se do GRČKIH OSTRVA

Trajekti za popularne grčke ostrvske destinacije sledeće sedmice suočiće se sa ozbiljnim poremećajima zbog štrajka na koji je pozvao moćni sindikat mornara

Sindikat PNO je saopštio danas da će trajekti ostati u lukama tokom 24 sata počevši od 06.00 časova ujutru 24. septembra.

PNO je naveo u saopštenju da protestuje zbog predloga zakona koji su sindikati oštro kritikovali jer će im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti teže da štrajkuju.

Podsećamo, ovo je drugi štrajk mornara ove godine.

BONUS VIDEO: TAJNA POTOPLJENE HITLEROVE FLOTE: Znate li da na dnu Dunava i dan-danas leži više od 200 nacističkih brodova? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.