Oni koji su nas vodili u 20. veku ne smeju i u 21. veku

Izvor: B92, 11.Mar.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oni koji su nas vodili u 20. veku ne smeju i u 21. veku"

Beograd -- Kandidat za predsednika Saša Janković kaže da ljudi koji su vodili Srbiju u 20. veku i učinili građane lošima pred očima sveta ne mogu zemlju da vode i u 21.

"Srbija nije osuđena na strah, na zebnju i zabrinutost da li ćemo imati sutra sredstava za život. Srbiji treba vratiti institucije i osmeh na lice, to je moguće. Ali oni koji su nas učinili lošima u 20 veku, pred očima celog sveta i zbog kojih smo pretrpeli možda i najteže stvari ne mogu da nas vode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u 21. veku", rekao je Janković novinarima u Paraćinu.

On je rekao da očekuje da će pobediti na predsedničkim izborima i biti predsednik ne samo za one koji će glasati za njega nego i za sve građane.

Janković je rekao da je prvi put posle dve godine gostovao na Radio-televiziji Srbije i dodao da se nada da će svi mediji "skinuti koprenu sa svojih očiju i ekrana" i da će građani imati informacije o tome ko je najbolji kandidat.

Na pitanje da li će posle izbora formirati stranku, on je rekao da predsednik Srbije ne treba da bude stranačka ličnost.

"Ja ću biti predsednik svih građana, ne formalno nego suštinski", istakao je Janković.

On je povodom informacija o navodnom sukobu sa Demokratskom strankom koja je podržala njegovu kandidaturu, rekao da misli da je "besmisleno odgovarati na takvu vrstu nekorektnih spletaka".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.