Ona je priznala: Da li sam zaposlena preko stranke? Jesam

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je priznala: "Da li sam zaposlena preko stranke? Jesam"

Potpredsednica Gradskog odbora SNS u Kraljevu ponosno odgovorila na provokativno pitanje novinara

Zanimljivo je bilo na konferenciji za novinare u prostorijama GO SNS u Kraljevu.Potpredsednica odbora ove stranke Maja Danilović vodila je glavnu reč, britkim doskočicama stavljala opoziciju na mesto, čestitala dobitnicima Oktobarske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nagrade i naposletku objasnila kako funkcionišu stvari u našoj državi: "Vi biste da me pitate da li sam zaposlena preko stranke?! Da, jesam! O tome sam i javno govorila, neposredno po angažovanju u "Elektrosrbiji Kraljevo", rekla je ova mlada političarka.

Hrabra Danilovićka, koja očigledno nema šta da krije, pokazala je da u politici nema laži. Imala je od koga i da nauči.U zaključnom delu izlaganja pohvalila je svoj i rad Gradskog odbora u minulom periodu, diveći se lokalnoj organizaciji mečeva Dejvis kupa i za kraj najavila još jedan veliki događaj, organizaciju FED Kup meča između Srbije i Španije u februaru iduće godine.

Izvor: Espreso.rs

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.