Mlada, napredna i iskrena: Da, zaposlila sam se preko stranke

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada, napredna i iskrena: Da, zaposlila sam se preko stranke

Mlada potpredsednica gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Kraljevu, Maja Danilović, postala je hit na društvenim mrežama, odnosno njen video u kome sama sebi postavlja pitanje da li se zaposlila preko stranke, a zatim daje i šokantno priznanje.

Danilovićevu su novinari na konferenciji za štampu u Kraljevu pitali da prokomentariše šta misli o stranačkom zapošljavanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
- Sad biste me pitali: "Pa vi ste zaposleni preko stranke?" Da, jesam! I o tome sam javno govorila neposredno posle mog angažovanja u Elektrosrbiji Kraljevo - iskrena je bila Danilovićeva.

U vreme kada je dobila posao u Elektrosrbiji Kraljveo, Danilovićeva je bila portparol opštinskog odbora SNS u Kraljevu, a sada je potpredsednica gradskog odbora stranke. Na kraju izjave sleže ramenima kao da sama sebi postavljaja još jedno pitanje: "Šta mi bi!?"

Koferencija za novinare SNS - Pitanje novinara: stranačko zapošljavanje (devojčica je potrparol OO SNS KV) pic.twitter.com/jo76CrCkJC

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.