Jesam, dobila sam posao preko stranke

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jesam, dobila sam posao preko stranke"

Potpredsednica kraljevačkog Gradskog odbora SNS Maja Danilović rekla je pred TV kamerama da "jeste zaposlena preko stranke".

Na konferenciji za novinare kraljevačkih naprednjaka, jedno od novinarskih pitanja bilo je o stranačkom zapošljavanju, za koje je Danilovićeva rekla da je to nešto čemu se SNS čvrsto protivi:

"Mi smo i u našem programu, i tokom kampanje, i u vreme dolaska na vlast govorili i zalagali se, i dan-danas je tako, da smo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranačkog zapošljavanja", rekla je Danilovićeva.

Kako je dodala, ona odgovorno tvrdi da najmanje stranački zaposlenih ima preko SNS. Međutim, nakon toga je rekla da je ona dobila posao preko stranke.

"Pretpostavljam u kom pravcu ide vaše pitanje... Sada biste me pitali 'pa vi ste zaposleni preko stranke'. Da, jesam, i o tome sam javno govorila, malo pre mog angažovanja u Elektrosrbiji Kraljevo", rekla je Danilovićeva.

Funkcionerka SNS rekla je i da je "njen ugovor pokriven stručnom spremom".

"Što se tiče SNS i mog radnog angažovanja, sam ugovor je pokriven i mojom stručnom spremom", rekla je ona.

Snimak dela konferencije pojavio se na društvenim mrežama, a emitovan je i u dnevniku kraljevačke TV KA 5. oktobra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.