Odbojkašice Srbije protiv Dominikanske Republike počinju učešće na SP

Izvor: Danas, 28.Sep.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije protiv Dominikanske Republike počinju učešće na SP

Već sedam dana odbojkašice Srbije se navikavaju na ambijent u Japanu, a u subotu (9.10 po našem vremenu) igraju prvi meč na Svetskom prvenstvu protiv Dominikanske Republike. Protivnici u grupi su još Kenija, Brazil, Kazahstan i Portoriko. Članak Odbojkašice Srbije protiv Dominikanske Republike počinju učešće na SP se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad je najvažnije – najbolji smo

Izvor: Danas, 28.Sep.2018

Obe rezultatski manje važne utakmice sa Poljskom odbojkaši Srbije su izgubili, što bi trebalo da im predstavlja samo podsetnik pred subotnji polufinalni meč na Svetskom prvenstvu. Članak Kad je najvažnije – najbolji smo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Odbojkašice duelom sa Dominikanskom rnjpublikom počinju SP

Izvor: RTS, 29.Sep.2018, 09:43

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije duelom sa Dominikanskom Republikom u prvom kolu D grupe počinje učešće na Svetskom prvenstvu u Japanu. Utakmicom u Hamamacuu, koja po našem vremenu počinje u 09.10, evropske prvakinje počinju pohod ka svetskim odličjima. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.