Izvor: Blic, 12.Jun.2023, 15:59

"ONDA BISTE SE NAŠLI NA LISTI NEPRIJATELJA RUSIJE" Ambasador Bocan-Harčenko u novoj pasivno-agresivnoj pretnji Srbiji: "Teško da bismo uvođenje sankcija shvatili kao prijateljski potez"

Ako zemlje podržavaju neprijateljski korak, onda moraju da se nađu na listi neprijateljskih država, izjavio je za Novosti ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko, dodajući da ne treba nagađati da li će Srbija biti primorana da uvede sankcije Rusiji već je „bolje da gledamo sa nadom“. Teško je reći da sankcije mogu da budu prijateljski potez, naravno da su neprijateljski, istakao je Bocan-Harčenko.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.