Napadnuti aktivisti SNS, uhapšen osumnjičeni

Izvor: Mondo, 13.Feb.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti aktivisti SNS, uhapšen osumnjičeni

Srpska napredna stranka saopštava da su danas u Rtanjskoj ulici fizički napadnuti SNS aktivisti N. G. i N. S, dok su učestvovali u stranačkim aktivnostima u okviru kampanje za beogradske izbore. Uhapšen jedan osumnjičeni

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

Policija je uhapsila M.V. (41) koji se sumnjiči da je danas napao dvoje aktivista Srpske napredne stranke N. G. i N. S. na Zvezdari i tom prilikom im naneo lake povrede i oteo stranački materijal. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

M.V. je po nalogu Prvog osnovnog tužioca u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo nasilničkog ponašanja.

Prema saopštenju SNS, na aktiviste je nasrnuo muškarac koji je mladića N. G. udario rukom u predelu nosa, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u predelu grudi, oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i najteže uvrede, navadeno je u saopštenju.

Srpska napredna stranka ističe da je šokirana ovim monustruoznim fizičkim napadom na omladinu SNS, koji su napadnuti samo zato što su članovi SNS, koji su pristojno i na dostojanstven način obavljali redovne stranačke aktivnosti.

"Pozivamo nadležne državne organe da hitno reaguju i da procesuiraju počinioca kako bi poslali jasnu poruku svima da su nasilje svakog oblika i ovakvi sramni fizički napadi nedopustivi, a političkim protivnicima poručujemo da nas njihove siledžije nikada neće uplašiti i da ćemo nastaviti još jače da radimo i da se borimo za sve građane, jer volimo Beograd i Srbiju", saopštio je SNS.

Knjaževac: Napad na SNS

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SNS: Napadnuti naši aktivisti u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2018

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da su njeni aktivisti N.G. i N.S. napadnuti danas u Rtanjskoj ulici u Beogradu, dok su učestvovali u kampanji, i pozvala nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce...Kako se navodi u saopštenju, na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.