SNS: Šamar, guranje...  napadnuti omladinci SNS

Izvor: B92, 13.Feb.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Šamar, guranje... " napadnuti omladinci SNS

Beograd -- SNS saopštava da su u Rtanjskoj ulici fizički napadnuti omladinci SNS, aktivisti N. G. i N. S, dok su učestvovali u stranačkim aktivnostima u okviru kampanje.

Na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac koji je mladića N. G. udario rukom u nos, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u grudi, oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i najteže uvrede, navedeno je u saopštenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Srpska napredna stranka ističe da je šokirana ovim monustruoznim fizičkim napadom na omladinu SNS, koji su napadnuti samo zato što su članovi SNS, koji su pristojno i na dostojanstven način obavljali redovne stranačke aktivnosti.

"Pozivamo nadležne državne organe da hitno reaguju i da procesuiraju počinioca kako bi poslali jasnu poruku svima da su nasilje svakog oblika i ovakvi sramni fizički napadi nedopustivi, a političkim protivnicima poručujemo da nas njihove siledžije nikada neće uplašiti i da ćemo nastaviti još jače da radimo i da se borimo za sve građane, jer volimo Beograd i Srbiju", saopštio je SNS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SNS: Muškarac fizički napao omladinske aktiviste naprednjaka

Izvor: Kurir, 13.Feb.2018

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštava da su danas u Rtanjskoj ulici fizički napadnuti omladinci SNS, aktivisti N. G. i N. S, dok su učestvovali u stranačkim aktivnostima u okviru kampanje za beogradsje izbore.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.