Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Napadnuti naši aktivisti u Beogradu

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da su njeni aktivisti N.G. i N.S. napadnuti danas u Rtanjskoj ulici u Beogradu, dok su učestvovali u kampanji, i pozvala nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce.

Kako se navodi u saopštenju, na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac koji je mladića N.G. udario rukom u nos, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u predelu grudi, nakon čega im je oteo stranački materijal koji su nosili, uz psovke i uvrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
"Srpska napredna stranka šokirana je ovim monustruoznim fizičkim napadom na omladince SNS koji su napadnuti samo zato što su članovi SNS, koji su pristojno i na dostojanstven način obavljali redovne stranačke aktivnosti", navodi se u saopštenju.

Ta stranka je pozvala državne organe da procesuiraju počinioca kako bi poslali jasnu poruku svima da su nasilje i fizički napadi nedopustivi.

"Političkim protivnicima poručujemo da nas njihove siledžije nikada neće uplašiti i da ćemo nastaviti još jače da radimo i da se borimo za sve gradjane, jer volimo Beograd i Srbiju", navela je SNS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.