NOVO LUDILO MOZGA MILOVOG POTRČKA: Beograd i Moskva preko SPC žele da pokore Crnu Goru?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 21:29

NOVO LUDILO MOZGA MILOVOG POTRČKA: Beograd i Moskva preko SPC žele da pokore Crnu Goru?!

Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković je istakao da je u Crnoj Gori na snazi politika koja želi pokoriti Crnu Goru beogradskom i moskovskom režimu

Na današnjoj raspravi o Zakonu o vojno-obavještajnim i bezbednosnim poslovima, replicirajući poslaniku DF Jovanu Vučuroviću, ministar odbrane Predrag Bošković, istakao je da je u Crnoj Gori na snazi politika koja želi pokoriti Crnu Goru beogradskom i moskovskom režimu, a sve to, kako je rekao Bošković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kroz “perfidnu igru sakrivenu ispod skuta Srpske pravoslavne crkve (SPC)”

- Zašto ispod SPC? Zato što su se svi pokušaji u prethodnom periodu koji su od 2006. naovamo sa istom matricom, sa malo drugačijom logistikom, korištenjem drugih proksija u Crnoj Gori, prije svega političkih partija, pokazali kao nedovoljni, jadni i osuđeni na poraz - podvukao je Bošković.

On je kazao da se to desilo u septembru 2006, 2009, 2012. i 2016. u oktobru.

- Da bi se opravdala toliko uložena sredstva u disciplinovanje Crne Gore da slepo sledi naloge sa drugih adresa, onda je u ovom periodu igra zaigrana sa drugim proksijima u Crnoj Gori, koji pod plaštom ikona i svetaca, a manje-više svi smo vjerujući ljudi, pokušava taj isti scenario koji se ponavlja od 2016. da sada sprovede na jedan drugačiji način. Siguran sam da su građani to već prethodnih mjeseci to dobro prozrel - kazao je Bošković.

Vučurović je prethodno rekao da se nekome žuri da se zakon što prije izglasa kako bi se formirala još jedna udbaška struktura bliska DPS-u i “prilepak ANB-a u susret značajnim događajima koji slijede u Crnoj Gori”.

On je kazao da se građani sprdaju i sa “takozvanom vojnom službom bezbednosti”, navodeći da ta služba služi za uhljebljenje određenih bliskih rođaka ljudi iz vrha režima.

- U poslednje vreme uhode ljude, svoje kolege, koji idu na litije, liturgije koji su zajedno sa svojim narodom - zaključio je Vučurović.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.