NAPADNUT ŠTAB FBI: Trampov pristalica pozvao na oružje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 07:25

NAPADNUT ŠTAB FBI: Trampov pristalica pozvao na oružje (VIDEO)

Motiv napada na kancelariju FBI u Sinsinatiju mogla bi da bude reakcija na pretres imanja bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, piše Vašington post.

Prema pisanju izdanja, zvanično ime napadača niti njegovi motivi nisu otkriveni, ali agencije za sprovođenje zakona kažu da je u kancelariju FBI pokušao da uđe izvesni Riki Šifer.

- Šiferove navodne veze sa ekstremistima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i grupom Proud Boys se istražuju - rekao je zvaničnik za sprovođenje zakona.

Osoba koja koristi ime Šifer na Trampovom TruthSocial-u objavila je "poziv na oružje" ubrzo nakon što je prijavljena pretraga.

Prijavljeno je da je neidentifikovana osoba pokušala da uđe u prostor za skrining posetilaca u kancelariji FBI u Sinsinatiju. Nosio je pancir, nakon alarma je pokušao da se zakloni iza automobila, upustivši se u pucnjavu sa policajcima. Prema nekim izveštajima, muškarac je koristio jurišnu pušku AR-15. Kasnije ga je policija likvidirala.

BONUS VIDEO: Bacao bombe i provlačio se kroz rovove - Boris Džonson u nesvakidašnjem izdanju
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vašington Post: FBI je kod Trampa tražio dokumenta o NUKLEARNOM ORUŽJU

Izvor: Blic, 12.Avg.2022

Agenti FBI-a tražili su, prilikom pretresa doma bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, poverljiva dokumenta povezana u vezi sa nuklearnim oružjem, objavio je "Vašington Post" pozivajući se na dobro upućene izvore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.