Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva odgovorila na Zakon Magnicki

Rusija će zabraniti ulazak u zemlju Amerikancima koji su prekršili ljudska prava, kao odgovor na američke sankcije funkcionerima navodno umješanim u smrt odvjetnika Sergeja Magnickog u zatvoru, najavio je šef ruske diplomatije. "Prilikom susreta s Hilari Klinton u Dablinu, potvrdio sam da ćemo zabraniti ulazak u Rusiju Amerikancima odgovornim za kršenje ljudskih prava", kazao je Sergej Lavrov, prenosi agencija Interfaks. Američki Kongres jučer je usvojio sankcije ruskim ...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Slučaj Magnicki: SAD uvodi sankcije funkcionerima, oštar odgovor Rusije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2012

Američki senatori su glasali za sankcioniranje ruskih dužnosnika koji krše ljudska prava, što je dio dio šireg zakona o ukidanju hladnoratovskih ograničenja na trgovinu i odobravanju normalnih trgovačkih odnosa s Rusijom.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.