Mogerini:Želim da prenesem Srbiji jasnu poruku ohrabrenja

Izvor: Prva.rs, 03.Mar.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogerini:Želim da prenesem Srbiji jasnu poruku ohrabrenja

Sagovornice su se saglasile o velikom značaju posete potpredsednice Evropske komisije Srbiji, a posebno Narodnoj skupštini, u tom kontekstu.
Mogerini je na sastanku istakla da želi da prenese jasnu poruku ohrabrenja Srbiji u pridruživanju Evropskoj uniji, saopšteno je iz srpskog parlamenta.
Naglašavajući značaj procesa evrointegracija za Srbiju, Gojković je ukazala značaj obraćanja predstavnice Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku i potpredsednice Evropske komisije u Parlamentu Srbije, koji ima značajnu ulogu u procesu pristupanja Srbije EU.
Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Gojković i Mogerini razgovarale o procesu evrointegracija

Izvor: Beta, 03.Mar.2017

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i visoka predstavnica Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini razgovarale su danas u Beogradu o procesu evrointegracija.Gojković i Mogerini saglasile su se o velikom značaju posete visoke predstavnice EU Srbiji, a posebno Narodnoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.