Gojković i Mogerini razgovarale o procesu evrointegracija

Izvor: Beta, 03.Mar.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković i Mogerini razgovarale o procesu evrointegracija

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i visoka predstavnica Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini razgovarale su danas u Beogradu o procesu evrointegracija.Gojković i Mogerini saglasile su se o velikom značaju posete visoke predstavnice EU Srbiji, a posebno Narodnoj skupštini, saopštio je parlament.Mogerini je na sastanku istakla da želi da prenese jasnu poruku ohrabrenja Srbiji u pridruživanju Evropskoj uniji.Visoka predstavnica EU je danas na posebnoj skupštinskoj sednici održala govor poslanicima.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojković i Mogerini razgovarale o procesu evrointegracija

Izvor: Beta Video, 03.Mar.2017

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i visoka predstavnica Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini razgovarale su danas u Beogradu o procesu evrointegracija.(pokirvalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Novi dan sa Blagojevićem, Mrđenom i Hadžimanovim

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2017

Gosti Novog dana 4. februara biće novinari Dragan Blagojević i Ivan Mrđen, muzičar Vasil Hadžimanov i pisac Marko Aleksić...O tome kakve je poruke u region donela visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini, šta se moze očekivati od njene posete Prištini...

Nastavak na N1 televizija...

Mogerini: Pozvala Kosovo da nastavi evropski put

Izvor: Beta Video, 04.Mar.2017, 14:28

PRIŠTINA - Visoka predstavnica Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini istakla je da je imala dobar susret sa liderima Kosova. „Ovo za mene nije samo jedna poseta. Cenim da treba preneti jasnu poruku EU“, dodala je Mogerini, pozivajući narod Kosova da nastavi evropski...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.