Poruka ohrabrenja Srbiji u pridruživanju EU

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poruka ohrabrenja Srbiji u pridruživanju EU"

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković razgovarala je u Beogradu sa visokom predsedstavnicom EU Federikom Mogerni, koja je tom prilikom istakla da želi da prenese jasnu poruku ohrabrenja Srbiji u pridruživanju EU.
Sagovornice su se saglasile o velikom značaju posete potpredsednice Evropske komisije Srbiji, a posebno Narodnoj skupštini, u tom kontekstu.

Mogerinijeva je na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << istakla da želi da prenese jasnu poruku ohrabrenja Srbiji u pridruživanju Evropskoj uniji, saopšteno je iz srpskog parlamenta.
Naglašavajući značaj procesa evrointegracija za Srbiju, Gojkovićeva je ukazala značaj obraćanja predstavnice Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku i potpredsednice Evropske komisije u Parlamentu Srbije, koji ima značajnu ulogu u procesu pristupanja Srbije EU.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mogerini:Želim da prenesem Srbiji jasnu poruku ohrabrenja

Izvor: Prva.rs, 03.Mar.2017

Sagovornice su se saglasile o velikom značaju posete potpredsednice Evropske komisije Srbiji, a posebno Narodnoj skupštini, u tom kontekstu.. Mogerini je na sastanku istakla da želi da prenese jasnu poruku ohrabrenja Srbiji u pridruživanju Evropskoj uniji, saopšteno je iz srpskog parlamenta.. Naglašavajući...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.