Ministri o novoj vladi: Čeka nas velik posao

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministri o novoj vladi: Čeka nas velik posao

Novi ministri u vladi, Nenad Popović, Goran Trivan i Aleksandar Vulin saglasni su da su pred novom vladom Srbije brojni izazovi.

Novi ministar u Vladi Srbije, bez portfelja, a zadužen za inovacije, Nenad Popović izjavio je da će zajedno s premijerkom Anom Brnabić odrediti ciljeve i strategiju rada i da posvetiti pažnju "svim oblastima, od informacionih tehnologija do poljoprivrede".

"Poljoprivredne inovacije su nešto što je trenutno izuzetno aktuelno u svetu", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kazao je Popović novinarima posle polaganja zakletve u Skupštini Srbije.

Popović je dodao da se ceo život bavi inovacijama i tehnologijom i da je želeo da to radi i u novoj vladi Srbije.

Takođe, Goran Trivan i Aleksandar Vulin kazali su da ima mnogo posla pred njihovim ministarstvima:

„Srbija ima puno važnih poslova u životnoj sredini, od upravljanja opadom do obrade i prerade otpadnih voda“, kazao je ministar za ekologiju Goran Trivan.

„Smatram da svi pripadnici Vojske Srbije je da na odličan način rade svoj posao, a na meni je da pomognem da vojska bude još bolje tehnički opremljena“, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Vulin podseća da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u skladu sa Ustavom, vrhovni komandant vojske i "njegova reč će se slušati i poštovati". „Naša politika će biti baš onakva kako je Vučić formulisao kada je došao na mesto ministra odbrane, a to znači politika vojne neutralnosti, uporne, tvrdoglave, žilave borbe za suverenitet i interese Srbije“, naglašava Vulin.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.